« Takaisin

CooperVision Biofinity XR 3kpl

Hinta alk.27.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
-15,0027.00 € Tilattavissa
-15,5027.00 € Tilattavissa

Sama linssi kuin Instrumentariumin ja Nissenin IWear XR Supreme, Synsamin Eye Q 24 sekä Specsaversin Easyvision Opteyes Monthly.

Toimitusaika 5-7 arkipäivää. Tätä tuotetta emme toimita postiennakolla.

Linssi läpäisee runsaasti happea, joten sitä voidaan käyttää ympärivuorokautisena linssinä jopa 30 vuorokautta kerrallaan.

Biofinity valmistetaan uudesta Aquaform-materiaalista. Hyvä hapenläpäisy pitää silmät valkoisina. Linssi sisältää runsaasti vettä ja samalla sen pehmeä ja joustava materiaali tekee siitä miellyttävän käyttää vuorokauden ympäri.

Täydellinen nestetasapaino ja korkea happipitoisuus tekevät linsseistä niin luonnollisen tuntuiset, että et edes huomaa käyttäväsi linssejä.

Biofinity -linssejä voidaan käyttää ympäri vuorokauden parhaimmillaan 14 vuorokauden ajan. Linssit vaihdetaan uusin vähintään kuukauden välein. Kun linssit otetaan pois silmistä ne puhdistetaan ja laitetaan säilytysnesteeseen.

Ympärivuorokautisen käytön aloittamisesta on aina keskusteltava ensin optikon kanssa. Ongelmien välttämiseksi noudata aina optikon antamia käyttö- ja käsittelyohjeita.