Tervetuloa Pilke Optiikkaan!

Pilke Optiikka on luotettava, laadukas ja kotkalainen optikkoliike. Toimintamme perustana on tarjota asiakkaille ammattitaitoisimmat näöntutkimukset, parasta palvelua ja tunnetuimmat merkkituotteet aina kilpailukykyiseen hintaan. Verkkokauppamme palvelee nopeasti ja edullisesti vuorokauden ympäri.

Panostamme laajoihin kehys- ja aurinkolasimallistoihin ja markkinoiden parhaisiin tuotteisiin. Valikoimassamme on jatkuvasti yli tuhat kehys- ja aurinkolasimallia sekä hyvät valikoimat myös lapsille. Pilke Optiikalla on jo yli 50 000 tyytyväistä asiakasta.

Pilke Optiikka on vuonna 2005 perustettu yksityinen optikkoliike, joka kuuluu valtakunnalliseen Fenno Optiikka ketjuun. Yrityksen perustaja ja omistaja on Vesa Orhala joka toimii liikkeessä optikkona. Myymälässä työskentelevät myös optikko Paula Koso sekä kehysasiantuntijat Katja Seppä ja Marianne Guseff. Silmälääkärin vastaanottoa pitää silmätautien erikoislääkäri Ari Aittala.

Koska hyvien silmälasien edellytyksenä on ammattitaitoinen näöntutkimus, uusin alan tietämys ja laadukkaat tuotteet, kannattaa tulla Pilke Optiikkaan.

img_5464.jpgTervetuloa!

Yrittäjä, Optometristi, Piilolasi- ja Työnäköoptikko

Vesa Orhala 

 

fenno_optiikka_logo_nettiin.jpg